κρεατόπιτα στιγμής με περισσεύματα

Όλοι μας μαγειρεύουμε πολλά κρεατικά ειδικά τις ημέρες των εορτών και μας περισσεύουν πολλές φορές αρκετές ποσότητες. Φυσικά δεν πετάμε τίποτα, φτιάχνουμε μ αυτά ωραιότατες πίτες με οτιδήποτε κρέας (μοσχαράκι, αρνάκι, κατσικάκι, χοιρινό, κοτόπουλο ή ανάμεικτο με διάφορα). Αν η ποσότητα από κρέας είναι μικρή (πχ 2 μερίδες 300 γρ περίπου) φτιάξτε τότε μια μικρή πίτα σε αντικολλητικό τηγάνι σε 15-20′. Βγαίνουν 4 μερίδες.

Αργότερα θα ακολουθήσει πίτα σε ταψί με κρέας που θα φτιάξουμε γιαυτήν ειδικά.

Στη συγκεκριμένη συνταγή που ακολουθεί προτείνονται 2 τρόποι: 1.με χειροποίητο φύλλο στιγμής, 2.με χωριάτικο φύλλο εμπορίου.

Επίσης θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας πολλές ακόμη πίτες και σε άρθρο διάφορες γεμίσεις.

“Τυρόπιτα εύκολη” θα δείτε εδώ

“Σπανακόπιτα με εύκολο χειροποίητο φύλλο” εδώ

“Τυρόπιτα με χειροποίητο φύλλο” εδώ

Κολοκυθόπιτα γλυκιά με χειροποίητο φύλλο” εδώ

“Κολοκυθόπιτα γλυκιά με χωριάτικο φύλλο” εδώ

“Διάφορες γεμίσεις για πίτες” θα δείτε εδώ

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 1 rating

Σχετικές συνταγές