πώς βάφουμε αβγά πασχαλινά με φύλλα παραδοσιακά- 6 τρόποι

πώς βάφουμε αβγά πασχαλινά με φύλλα παραδοσιακά- 6 τρόποι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάψουμε αβγά για το Πάσχα, από αυτούς ο πιο αγαπημένος είναι με τα διάφορα φύλλα. Επίσης θα δείτε 6 τρόπους για να βάψετε τα αβγά σας εκτός από βαφή εμπορίου αλλά και με υλικά της φύσης. Δείτε στο βίντεο πώς βάφουμε πασχαλινά αβγά εδώ

Διαβάστε περισσότερα
φτιάξε ήπιο αντισηπτικό σπρέι και τζελ χεριών προστασίας από ιούς και βακτήρια

φτιάξε ήπιο αντισηπτικό σπρέι και τζελ χεριών προστασίας από ιούς και βακτήρια

Αν δε βρίσκετε στο εμπόριο αντισηπτικό σπρέι ή τζελ προστασίας από ιούς, βακτήρια και μικρόβια, μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι με πολύ γνωστά υλικά που βρίσκουμε σε φαρμακεία (αποτελεί ήπιο αντισηπτικό αλλά ευεργετικό για τα χέρια). Προσέξτε με τα αντισηπτικά μην “ανοίξουν” τα χέρια σας και τότε θα είναι πιο εκτεθειμένα σε […]

Διαβάστε περισσότερα
συμβουλές & προϋποθέσεις tips για επιτυχημένα τσουρέκια

συμβουλές & προϋποθέσεις tips για επιτυχημένα τσουρέκια

Τα “10 τιπς-μυστικά-συμβουλές για πετυχημένα τσουρέκια 100% CuzinaGias ” υπάρχουν στο κανάλι CuzinaGias στο youtube σε βίντεο εδώ Το τσουρέκι κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ελληνική κουζίνα και όχι μόνο και αποτελεί ένα μεγάλο & γλυκό κεφάλαιο. Υπάρχουν όμως κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται αν θέλουμε επιτυχημένα και αφράτα τσουρέκια, οι οποίες είναι πολύ εύκολες […]

Διαβάστε περισσότερα
διπλώματα πετσέτας για γιορτινά τραπέζια

διπλώματα πετσέτας για γιορτινά τραπέζια

1.Πετσέτα-έλατο για ένα Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, δείτε το βίντεο 2.Πετσέτα – φάκελος με κυλίνδρους (πασχαλινή πρόταση), δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα
Διευκρινήσεις σχετικά με τις περιγραφές των συνταγών CuzinaGias

Διευκρινήσεις σχετικά με τις περιγραφές των συνταγών CuzinaGias

1. Όταν λέμε κούπα ή ποτήρι εννοούμε την κούπα τσαγιού την κλασσική (180-200  ml περίπου) ή το ποτήρι σωλήνα ίδιας χωρητικότητας. 2. Κουταλιά (κ.σ.) είναι το μεγάλο κουτάλι της σούπας και κουταλάκι (κ.γ.) είναι το μικρό κουταλάκι του γλυκού. 3. Η ¨χρυσή¨ ποσότητα για λάδι στα περισσότερα φαγητά μιας 4μελούς οικογένειας  (όπως έμαθα από τη […]

Διαβάστε περισσότερα
Η παραδοσιακή θρακιώτικη κουζίνα

Η παραδοσιακή θρακιώτικη κουζίνα

Όταν ήρθαν οι πρόγονοί μας από την Ανατολική Θράκη το 1922, μπορεί τα υπάρχοντά τους να ήταν όσα παίρνει μια βοϊδάμαξα, η παράδοση όμως που διασώθηκε από γενιά σε γενιά αξία ανεκτίμητη. Εκτός από τα ήθη και τα έθιμα μετέδωσαν όλη τη γνώση και τη σοφία τους στα παιδιά και τα εγγόνια τους και τον […]

Διαβάστε περισσότερα