σκορδαλιά με πατάτες-αλιάδα

Είναι η σκορδαλιά της Νότιας Ελλάδας κυρίως και των νησιών που την ονομάζουν “αλιάδα” και συνοδεύει μπακαλιάρο, γενικά θαλασσινά, κρεατικά κλπ

Επίσης θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας συνταγή για “μπακαλιάρο παστό με κουρκούτι & παραδοσιακή σκορδαλιά με ψωμί και καρύδια”  εδώ

Επίσης θα βρείτε τη συνταγή για “μπακαλιάρο φρέσκο με κουρκούτι” εδώ

Ακόμη “σκόρδο σε αρωματικό λάδι” εδώ

 

Βαθμολογία

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Σχετικές συνταγές