γιουβαρλάκια με σάλτσα ντομάτας- κοκκινιστά

‘Ολοι γνωρίζουμε τα “γιουβαρλάκια αβγολέμονο” αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν αντέχουν τη μυρωδιά του αβγού στο αβγολέμονο. Υπάρχει λοιπόν  η λύση γι’ αυτούς, να τα φτιάξουν κοκκινιστά, δηλ με κόκκινη σάλτσα ντομάτας.

Στην ιστοσελίδα μας δείτε επίσης:

“γιουβαρλάκια αβγολέμονο” εδώ

“γιουβαρλάκια φρικασέ” εδώ

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 1 rating

Σχετικές συνταγές