κεμπάπ γιαουρτλού

Ένα ανατολίτικο φαγητό που έχει πολλούς οπαδούς και στη Δύση.

Το χαρακτηριστικό αυτού του φαγητού είναι πρώτον ο ανάμεικτος κιμάς (μοσχαρίσιος-χοιρινός-αρνίσιος) που δίνει αυτή την ξεχωριστή γεύση και δεύτερον αν έχουμε κάρβουνα ψήνουμε τα κεμπάπ και μοσχοβολάει το σύμπαν και το μόνο πρόβλημα είναι ότι αναστατώνουμε τους..γείτονες και τους γευστικούς τους κάλυκες!!

Η δόση βγάζει γύρω στα 12-14 κεμπάπ (για 4-6 άτομα).

Δείτε ψητά κρέατα σε σχαροτήγανο εδώ

Βαθμολογία

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Σχετικές συνταγές