κότα γεμιστή στιφάδο

Ένα γιορταστικό φαγητό με πολύ νόστιμη γέμιση. Αν η κότα είναι ελευθέρας βοσκής ακόμη καλύτερα, απλά θέλει περισσότερο χρόνο ψησίματος. Καλό είναι να το κάνουμε σε γάστρα γιατί στο φούρνο το βάζουμε και ξενοιάζουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει εφόσον έχει το ανάλογο ζουμάκι.

Η γέμιση ανεπανάληπτη, μπορεί να μπει και σε κουνέλι, ψάρι κλπ.

Δείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας “κουνέλι στιφάδο εδώ

“Αγριογούρουνο στιφάδο” εδώ

Βαθμολογία

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Σχετικές συνταγές