κουνέλι στιφάδο στη γάστρα- εύκολος τρόπος

Το κουνέλι κατατάσσεται στα λευκά κρέατα και είναι ένα ελαφρύ άπαχο κρέας, ιδανικό σε δίαιτες και συνιστάται και για μικρά παιδιά γιατί είναι άπαχο και πλούσιο σε πρωτεΐνες!!

Το “κουνέλι στιφάδο” είναι ένα κλασικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας που γίνεται και με λαγό μόνο που χρειάζεται περισσότερο χρόνο βρασμού γιατί το κρέας του είναι πιο σκληρό.

Αποτελεί ένα ωραιότατο και γευστικότατο πιάτο σε γιορτινά τραπέζια!

Φυσικά γίνεται και με άλλο είδος κρέατος (πχ μοσχάρι, κοτόπουλο).

Βαθμολογία

  • (4.8 /5)
  • 2 ratings

Σχετικές συνταγές