ψαρόσουπα

Ψαρόσουπα μπορούμε να κάνουμε με διάφορα μεγάλα ψάρια του γλυκού ή αλμυρού όπως μπακαλιάρο, ροφό, συναγρίδα, φαγκρί, σφυρίδα, πεσκανδρίτσα, χριστόψαρο, χάνος, γριβάδι, δράκαινα, σκορπίδια κλπ αλλά και διάφορα μικρά ψάρια γλώσσα, κακαβιά (σύνολο από διάφορα μικρά ψάρια).

Η παρακάτω δόση βγάζει 4 πιάτα.

Επίσης στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε κι άλλες συνταγές με τα υπόλοιπα μέρη από τα μεγάλα ψάρια

“Ψάρι πλακί στο φούρνο” εδώ

“Ψάρι σε φέτες τηγανιτό” εδώ

“Πώς καθαρίζουμε ένα μεγάλο ψάρι” εδώ

“Ψάρι σε κρούστα αλατιού” εδώ

Στο βίντεο επίσης θα δείτε εικόνες από τις Πρέσπες και τα γύρω χωριά (Γαύρος-Αντάρτικο-Λαιμός-Άγ. Γερμανός-Ψαράδες).

Βαθμολογία

  • (4 /5)
  • 1 rating

Σχετικές συνταγές