ψάρι σε κρούστα αλατιού

Μια μέθοδος που έχεις τις ρίζες της στα βάθη της Ανατολής (Κίνα) αλλά αναφέρεται και στα κείμενα του Αρχέστρατου (αρχαίος Έλληνας ποιητής που κατέγραφε σε ποιήματα πολλές συνταγές και ήταν ο πρώτος που κατέγραψε διάφορους τρόπους μαγειρέματος και κυρίως αναφερόταν στις ευεργετικές ιδιότητες των ψαριών).

Ο τρόπος αυτός δίνει τη δυνατότητα να ψηθεί το ψάρι με τα δικά του υγρά και μόνο και αυτό το κάνει πολύ νόστιμο και ζουμερό.

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 1 rating

Σχετικές συνταγές