Μια μέθοδος που έχεις τις ρίζες της στα βάθη της Ανατολής (Κίνα) αλλά αναφέρεται και στα κείμενα του Αρχέστρατου (αρχαίος Έλληνας ποιητής που κατέγραφε σε ποιήματα πολλές συνταγές και ήταν ο πρώτος που κατέγραψε διάφορους τρόπους μαγειρέματος και κυρίως αναφερόταν στις ευεργετικές ιδιότητες των ψαριών).
Ο τρόπος αυτός δίνει τη δυνατότητα να ψηθεί το ψάρι με τα δικά του υγρά και μόνο και αυτό το κάνει πολύ νόστιμο και ζουμερό.
Βαθμολογία
1 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή
Μέση Βαθμολογία