Το φαγητό αυτό μπορεί να γίνει με μεγάλα ψάρια σε φέτες είτε είναι του γλυκού νερού είτε του θαλασσινού (πχ γριβάδι-μπακαλιάρο-γαλέο-λαβράκι κλπ). Επίσης μπορεί να γίνει ολόκληρο και γεμιστό με ρύζι (η γέμιση υπάρχει σε άλλη συνταγή “κότα γεμιστή και μαγειρεμένη με λάχανο τουρσί) και να μαγειρευτεί με μπόλικο κρεμμύδι και σάλτσα ντομάτας όπως παρακάτω θα δείτε στη συνταγή.
είναι πολύ μαλακό το κρέας τους και ψήνεται πολύ εύκολα και γρήγορα.
Έπίσης σε άρθρο της ιστοσελίδας μας που παραπέμπει στο κανάλι CuzinaGias συνταγές θα δείτε πώς καθαρίζουμε ένα μεγάλο ψάρι από επαγγελματία ψαρά εδώ
Στο τέλος τουβίντεο, επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε εικόνες από τη βόλτα μας στη λίμνη Μικρή Πρέσπα, γύρω από το Βιδρονήσι.
Βαθμολογία
0 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή
Μέση Βαθμολογία