Τα συγκεκριμένα τσουρέκια είναι με σκέτο προζύμι φυσικής ωρίμανσης.
Δείτε πρώτα τα “10 τιπς-προϋποθέσεις για επιτυχημένα τσουρέκια 100% ” εδώ
Πώς πιάνουμε εξ αρχής ένα προζύμι θα δείτε εδώ
Πώς κάνουμε πλεξούδες με πολλά κορδόνια (3.4.5.6) θα δείτε εδώ
“Τσουρέκια-πουλάκια με ζύμη γιαουρτιού και ζαχαρούχου” θα δείτε εδώ
“Κουλουράκια πασχαλινά με γεύση τσουρεκιού” θα δείτε εδώ
Βαθμολογία
1 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή
Μέση Βαθμολογία