ρύζι για γέμιση γαλοπούλας ή ριζότο

Το ρύζι μπορεί να είναι οποιοδήποτε σας αρέσει (μπονέ, καρολίνα κλπ). Ακολουθείτε τους χρόνους βρασμού της συσκευασίας.

Εάν αποφασίσετε να γεμίσετε μ αυτό τη γαλοπούλα ή το κοτόπουλο τότε προτιμότερο είναι το ρύζι καρολίνα.

Στη συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιήθηκε καστανό ρύζι. Μ αυτό γίνεται πάρα πολύ σπυρωτό. Με το καρολίνα γίνεται η γεύση πιο γεμάτη. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ανάμεικτο.

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 2 ratings

Σχετικές συνταγές