Πιπεριές κόκκινες καυτερές για αποξήρανση (τσούσκες)

Υπάρχουν πολλών ειδών πιπεριές σε διάφορα χρώματα, σχήματα ή μεγέθη, άλλες γλυκές, άλλες ελαφρώς πικάντικες και άλλες πολύ καυτερές.

Επειδή δεν μπορούμε να τις βρούμε όλες τις εποχές μπορούμε να τις αποξηράνουμε ώστε να έχουμε όλο το χρόνο.

Φαγητά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια αποξηραμένη πιπεριά είναι: λάχανο τουρσί σαλάτα, φασολάδα, λαχανιά (λάχανο γλυκό με κρέας), κότα γεμιστή με λάχανο τουρσί στη γάστρα, κρεατόσουπα κλπ.

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 2 ratings

Σχετικές συνταγές