Πάβλοβα γλυκό

Το γλυκό αυτό πήρε το όνομά του από τη Ρωσίδα χορεύτρια Πάβλοβα του αυτοκρατορικού μπαλέτου.

Σε μια περιοδεία της στη Ν. Ζηλανδία και Αυστραλία κάποιος σεβ του ξενοδοχείου που έμενε της έφτιαξε ένα γλυκό που το ονόμασε “πάβλοβα” και από τότε καθιερώθηκε με το όνομα αυτό παγκοσμίως.

Μπορεί επίσης να γίνει και σε στρόγγυλο σχήμα και να παρουσιαστεί σαν τούρτα!!

Θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας τη συνταγή για τους “μπεζέδες” εδώ

Βαθμολογία

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Σχετικές συνταγές