Οι μπουγάτσες είναι ιδιαίτερα αγαπητές και διαδεδομένες κυρίως στη Β. Ελλάδα είτε γλυκές είτε αλμυρές. “Μπουγάτσα” ονομάζεται το φύλλο το συγκεκριμένο (ή αέρος), η γέμιση μπορεί να είναι οποιαδήποτε γλυκιά (με κρέμα πατισερί) ή αλμυρή (με τυρί-σπανάκι-κιμά κλπ)
Στη συγκεκριμένη συνταγή είναι εύκολη με έτοιμο φύλο κρούστας. Η παρακάτω συνταγή είναι για 2 μέτριες μπουγάτσες ή 1 μεγάλη.
Θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας πώς γίνεται το χειροποίητο φύλλο μπουγάτσας ή αέρος όπως λέγεται εδώ
Επίσης διάφορες γεμίσεις για πίτες-μπουγάτσες-μπουρέκια γλυκές και αλμυρές εδώ
Βαθμολογία
2 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή
Μέση Βαθμολογία