μαρμελάδα κορόμηλα ή ερίκια ή τζάνερα

Ένας εύκολος τρόπος παρασκευής που ισχύει για όλα τα μικρά φρούτα με κουκούτσια.

Η παρακάτω δόση που δίνουμε δεν αφορά την ποσότητα φρούτου, μπορείτε να βάλετε όσα φρούτα έχετε χωρίς να τα ζυγίσετε. Όαν γίνει χυλός τον μετράμε με κούπες, η δόση που προτείνουμε είναι για 1 κούπα (οποιαδήποτε κούπα αρκεί να μετράτε με την ίδια κούπα και τη ζάχαρη).

Επίσης δείτε στην ιστοσελίδα μας κι άλλες μαρμελάδες, όπως:

“μαρμελάδα δαμάσκηνα ή βανίλιες” (με στέβια ή ζάχαρη-με πηκτίνη ή ζελατίνη) ) εδώ

“μαρμελάδα φράουλα με στέβια”

“μαρμελάδα λεμόνι” εδώ

“μαρμελάδα πορτοκάλι” εδώ

 

Βαθμολογία

  • (4.5 /5)
  • 1 rating