μαγειρίτσα παραδοσιακή με συκωταριά & κεφαλάκι

Όλη τη νοστιμιά και τη “γλύκα” στο φαγητό τη δίνει το κεφαλάκι. Σ΄ αυτή τη συνταγή δε βάλαμε εντεράκια.

Tip-πληροφορία: επειδή η διαδικασία είναι χρονοβόρα κατά τις μέρες που αυτός/ή έχει κι άλλες πολλές προετοιμασίες για τη γιορτή του Πάσχα, προτείνουμε να κάνετε την προετοιμασία για το κεφαλάκι, τα συκωτάκια και το καθάρισμα των κρεμμυδιών μια-δυο μέρες νωρίτερα και να τα φυλάξετε στο ψυγείο ή ακόμη και στην κατάψυξη για λίγο περισσότερο και να έχετε μόνο την τελική παρασκευή της σούπας ανήμερα Μ. Σάββατο.

Επίσης θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας συνταγή και με τα εντεράκια, τη διαδικασία καθαρισμού και πλυσίματος:

“μαγειρίτσα αυθεντική” εδώ

Ακόμη θα βρείτε “μαγειρίτσα νηστίσιμη” για vegan & vegeterian εδώ

 

Βαθμολογία

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Σχετικές συνταγές