λουκανοπιτάκια με σφολιάτα σε 6 σχέδια-8 τιπς για σφολιάτα

Είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνετε λουκανοπιτάκια σε διάφορα σχέδια μαζί με τα παιδάκια σας.

This recipe exist in our channel with name “intenational food by CuzinaGias” here

Τιπς-προϋποθέσεις-συμβουλές για να δουλέψετε τη σφολιάτα με 100% επιτυχία.

  1. Φροντίζουμε να έχουμε όλα τα υλικά κομμένα κοντά μας γιατί η σφολιάτα είναι ένα ευαίσθητο προϊόν που λιώνει πολύ γρήγορα και μετά δεν μπορεί να δουλευτεί.
  2. Χρησιμοποιήστε γάντια μιας χρήσης για να μην περνάει η θερμοκρασία του σώματός σας στη σφολιάτα και μαλακώσει πιο γρήγορα.
  3. Καλό είναι να τη δουλεύουμε πάνω στη μεμβράνη που είναι τυλιγμένη μέσα η σφολιάτα.
  4. Ξεπαγώστε την σε λίγο λιγότερο χρόνο από αυτόν που προτείνουν στη συσκευασία. Συνήθως προτείνουν 2 ώρες, εσείς ξεπαγώστε σε 1,5 ώρα. Ελέγξτε στη 1,5 ώρα και κόψτε στο επιθυμητό μέγεθος και βάλτε τα κομμάτια σε ένα πιάτο με λίγο αλεύρι μεταξύ τους και σκεπάστε με μεμβράνη και φυλάξτε στο ψυγείο όσο δουλεύεται ένα κομμάτι. Τα δουλεύουμε ένα ένα καλύτερα.
  5. Το ζυμάρι που περισσεύει το ξαναπλάθουμε και το χρησιμοποιούμε.
  6. Χρησιμοποιούμε λίγο νερό όπου χρειάζεται ένωση.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο δυνατό φούρνο και αέρα στον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας.
  8. Ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί για να αποσπώνται πιο εύκολα μετά το ψήσιμο. Κ Α Λ Η   Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 1 rating

Σχετικές συνταγές