Ένα έδεσμα από τη θρακιώτικη παραδοσιακή κουζίνα που γίνεται με γλυκιά ή αλμυρή γέμιση. Μοιάζει πολύ με τη γαλλική κρέπα μόνο που είναι πιο χοντρή γιατί περιέχει μαγιά σε αντίθεση με τη γαλλική που δεν περιέχει και η καλύτερη γιαυτούς είναι η πιο λεπτή κατασκευή της, ενώ στις θρακιώτικες λαλαγγίτες η πιο καλή είναι η πιο χοντρή με τρύπες που εγκλωβίζουν το βούτυρο ή το μέλι και δίνουν μια γεύση απίστευτα νόστιμη!!
Μπορεί να συμπεριληφθεί μεταξύ των νηστίσιμων εφόσων δε βάλουμε καθόλου αβγό και γάλα.
Η παρακάτω δόση είναι περίπου για 20 λαλαγγίτες
Βαθμολογία
2 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή
Μέση Βαθμολογία