λαλαγγίτες θρακιώτικοι

Ένα έδεσμα από τη θρακιώτικη παραδοσιακή κουζίνα που γίνεται με γλυκιά ή αλμυρή γέμιση. Μοιάζει πολύ με τη γαλλική κρέπα μόνο που είναι πιο χοντρή γιατί περιέχει μαγιά σε αντίθεση με τη γαλλική που δεν περιέχει και η καλύτερη γιαυτούς είναι η πιο λεπτή κατασκευή της, ενώ στις θρακιώτικες λαλαγγίτες η πιο καλή είναι η πιο χοντρή με τρύπες που εγκλωβίζουν το βούτυρο ή το μέλι και δίνουν μια γεύση απίστευτα νόστιμη!!

Μπορεί να συμπεριληφθεί μεταξύ των νηστίσιμων εφόσων δε βάλουμε καθόλου αβγό και γάλα.

Η παρακάτω δόση είναι περίπου για 20 λαλαγγίτες

Βαθμολογία

  • (4.8 /5)
  • 2 ratings

Σχετικές συνταγές