κεράσι γλυκό του κουταλιού

Τα γλυκά του κουταλιού αποτελούν ένα μεγάλο και ξεχωριστό κεφάλαιο της ελληνικής κουζίνας!

Το κεράσι ίσως είναι η κορωνίδα αυτού. Κατάλληλα είναι όλα τα κεράσια αρκεί να μην είναι πολύ ώριμα αλλά να είναι γερά και τραγανά. Καλύτερα για μένα είναι τα πετροκέρασα στη γεύση. Τα “γαλανά” είναι καλά ως εμφάνιση (δίνουν πιο ανοιχτόχρωμο γλυκό).

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε κι άλλα γλυκά του κουταλιού.

“Πορτοκάλι γλυκό του κουταλιού” εδώ 

Βαθμολογία

  • (4.5 /5)
  • 1 rating

Σχετικές συνταγές