καρμπονάρα μακαρονάδα

Η λέξη καρμπονάρα προήλθε από τους Καρμπονάρους της Ιταλίας (που έφτιαχναν κάρβουνα στα βουνά) και έπαιρναν μαζί τους μακαρόνια και ότι υλικό μπορούσαν και έφτιαχναν μια σάλτσα για τα μακαρόνια τους που πήρε το όνομά της από αυτούς. Βέβαια, κανονικά η καρμπονάρα δεν περιέχει κρέμα γάλακτος αλλά εμείς την εμπλουτίσαμε με κρέμα γάλακτος όπως και μερικά ακόμη υλικά.

Τα υλικά της καρμπονάρας είναι για 2 μερίδες.

Δείτε επίσης στην ιστοσελίδα “γαριδομακαρονάδα” εδώ

Ακόμη θα βρείτε “μακαρόνια με ρεβίθια και σπανάκι” εδώ

Επίσης “κρέας κοκκινιστό σε φωλιές από μακαρόνια” εδώ

Βαθμολογία

  • (4.5 /5)
  • 1 rating