Καπονάτα με μελιτζάνες

Ένα φαγητό που έχει ιταλικό όνομα γιατί είναι ιταλικό αλλά ταυτόχρονα τόσο γνωστό στην ελληνική κουζίνα και ταιριάζει με τη μεσογειακή διατροφή!

Σερβίρεται και σαν σνακ επάνω σε μια φέτα ψωμί κρύο, σαν σάλτσα σε μακαρόνια ή σαν συνοδευτικό με κρέας κοκκινιστό.

Εδώ προτείνεται μέσα σε ένα καρβέλι ψωμί που έχουμε βγάλει την ψίχα (βλέπε φωτο & βίντεο).

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 1 rating

Σχετικές συνταγές