Τα γεμιστά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, σε άλλους αρέσουν σκέτα (που τα λένε “ορφανά” λόγω έλλειψης κρεατικού) ή με κιμά είτε είναι πιπεριές, είτε ντομάτες!!
Μπορούμε, βέβαια, να γεμίσουμε μόνο πιπεριές ή μόνο ντομάτες με ή χωρίς πατάτες ανάμεσα. Η δόση που προτείνουμε είναι για 20 κομμάτια μετρίου μεγέθους!
Αξίζει τον κόπο να κάνουμε αρκετά γιατί τρώγονται και την άλλη μέρα ευχάριστα!!
Βαθμολογία
0 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή
Μέση Βαθμολογία