Το λες τοστ-ομελέτα, το λες και ομελέτα τοστ. Ένα πλήρες γεύμα που σκαρώνουμε σε ελάχιστα λεπτά με πολλαπλές επιλογές.
τοστ ομελέτα με καβουρμά
- Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη
Βαθμολογία
- (5 /5)
- 1 rating
- Συνταγή
- Μέθοδος εκτέλεσης
- Κριτικές - Σχόλια Γράμματα
Υλικά
- • 3-4 αβγά
- • 3 κουταλιές λάδι
- • 2 φέτες ψωμάκι του τοστ
- • 4 φέτες κασέρι
- • 1 λεπτή φέτα καβουρμά ή ζαμπόν ή γαλοπούλα
- • 2 μικρές χρωματιστές πιπεριές
- • 4 ντοματίνια ή μια φέτα ντομάτα
- • αλάτι-πιπέρι
- *Επίσης μπορούμε να βάλουμε κομματάκια από ελιά ή αντζούγιες αντί για κρέας κλπ
Βήματα
- Χτυπάμε τα αβγά μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε λίγο λάδι να ζεσταθεί. Μόλις αρχίσει να καίει προσθέτουμε το μείγμα με τα αβγά, χαμηλώνουμε το μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά.
- Τοποθετούμε τις φέτες του τοστ και τις αφήνουμε να μουσκευτούν από τη μια μεριά για λίγο και τις γυρνάμε από την άλλη. Τοποθετούμε τα υλικά μας μοιρασμένα σε κάθε φέτα (κασέρι- ζαμπόν ή γαλοπούλα ή καβουρμά κλπ-πιπεριές κομμένες σε ροδέλες-ντοματίνια κομμένα στη μέση και ό,τι άλλο μας αρέσει πχ κομματάκια από ελιές. Τέλος σκεπάζουμε με άλλες δύο φέτες κασέρι σε κάθε ψωμάκι.
- Μόλις πάρει χρώμα από κάτω γυρνάμε την ομελέτα που εξέχει προς τα πάνω ώστε να καλύψει ελαφρώς τη φέτα. Επανωτίζουμε τα δυο κομμάτια και τα αφήνουμε στο τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα και από την άλλη πλευρά και σερβίρουμε.
- Recipe Type : Γρήγορες και εύκολες συνταγέςΦαγητά
- Υλικά :Αβγά, Αλλαντικά, Λαχανικά, Πιπεριές, Ψωμί-Αρτοσκεύασμα




Βαθμολογία
1 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή
Μέση Βαθμολογία