κότσι χοιρινό με πατάτες στο φούρνο

Ένα φαγητό τόσο γιορτινό και τόσο εύκολο, απλά θέλει χρόνο αρκετό στο ψήσιμο για να γίνει λουκούμι, να κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού!! Το κότσι είναι ένα μέρος του σώματος που είναι αρκετά σκληρό γιατί το ζώο περπατάει και γυμνάζεται πολύ, αυτό όμως το κάνει και πιο νόστιμο.

Δείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας κι άλλα φαγητά για το γιορτινό σας τραπέζι

“Αρνάκι ή κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες” εδώ 

“Μουσακάς σε ρολό” εδώ

“Κοτομπουκιές α λα κρεμ με πιλάφι” εδώ

“πιλάφι με ρύζι καστανό & γλυκόξινη σάλτσα” εδώ

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 2 ratings

Σχετικές συνταγές