σκόρδο σε λάδι με αρωματικά βότανα & μπαχαρικά

Επιτέλους σκόρδο χωρίς αψάδα, με διακριτικό άρωμα και λάδι με αρώματα και έλαια (μια ιδέα από την αδερφή μου και την ευγνωμονώ γιατί με έσωσε καθώς  έχω δυσανεξία στο σκόρδο)!!

Χρησιμοποιείστε το άνετα σε σκορδαλιά τόσο το σκόρδο όσο και το λάδι αυτό σε ψάρια, κρέατα, κιμάδες, σε σος, θαλασσινά, στο σοτάρισμα, σε σαλάτες.. κλπ!!

Διατηρεί τη γεύση του αλλά δεν φέρνει καούρες, φούσκωμα και δυσοσμία.

Διατηρείται εκτός ψυγείου περίπου 1 μήνα και εντός ψυγείου πολύ περισσότερο. Όταν κοντεύει να τελειώσει βάζετε εκ νέου λάδι και βότανα σε καθαρό βαζάκι.

Βαθμολογία

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Σχετικές συνταγές