σκορδαλιά παραδοσιακή με ψωμί και καρύδια

Μια θρακιώτικη σκορδαλιά που συνηθίζεται πολύ κυρίως στη Μακεδονία & Θράκη.

Παλιά τη φτιάχνανε στο γουδί και σήμερα γίνεται και σε πολυκόφτη.

Θα βρείτε σε ξεχωριστό βίντεο “σκορδαλιά παραδοσιακή” φτιαγμένη σε πολυκόφτη εδώ 

Επίσης αν θέλετε να μη βαρυστομαχιάσετε και να μη μυρίζει η αναπνοή σας μετά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σκόρδα που έχετε βάλει στο λάδι, τη συνταγή θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα μας εδώ

Συνοδεύει τέλει το “μπακαλιάρο με κουρκούτι τηγανητό” που θα δείτε εδώ  και άλλα ψάρια & θαλασσινά, μανιτάρια ψητά κλπ.

Επίσης υπάρχει σκορδαλιά και με πατάτα πουρέ. Κάνουμε πουρέ πατάτες και βάζουμε και σκόρο.

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 1 rating

Σχετικές συνταγές