Το ρύζι μπορεί να είναι οποιοδήποτε σας αρέσει (μπονέ, καρολίνα κλπ). Ακολουθείτε τους χρόνους βρασμού της συσκευασίας.
Εάν αποφασίσετε να γεμίσετε μ αυτό τη γαλοπούλα ή το κοτόπουλο τότε προτιμότερο είναι το ρύζι καρολίνα.
Στη συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιήθηκε καστανό ρύζι. Μ αυτό γίνεται πάρα πολύ σπυρωτό. Με το καρολίνα γίνεται η γεύση πιο γεμάτη. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ανάμεικτο.
Βαθμολογία
2 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή
Μέση Βαθμολογία