ρολό με κιμά & αβγά σε φόρμα για ευκολία

Ένα αγαπημένο μαμαδίστικο φαγητό της ελληνικής κουζίνας.

Συνήθως το φτιάχνουμε σε ρολό και το βάζουμε στο ταψί με πατάτες αλλά πολλές φορές σκάει από πάνω το ρολό και χαλάει την όψη του. Σας δίνω μια άλλη ιδέα να το φτιάξετε σε μια φόρμα (στρόγγυλη ή μακρόστενη) και μ αυτόν τον τρόπο ψήνεται καλύτερα και αποφεύγουμε τα σκασίματα, είναι και πιο εμφανίσιμο!!

Δείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας “ρολό με κιμά και αβγά” εδώ

Ακόμη θα βρείτε “Μουσακά σε ρολό” εδώ

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 3 ratings

Σχετικές συνταγές