μπακαλιάρος με κουρκούτι

Το εθνικό μας πιάτο κυρίως 2 μεγάλων εορτών, της 25ης Μαρτίου & των Βαΐων.

Συνοδεύεται με σκορδαλιά και θα βρείτε τη συνταγή χωριστά στην  ιστοσελίδα μας εδώ.

Ο γνήσιος μπακαλιάρος έχει μια άσπρη γραμμή κατά μήκος του σώματός του. Υπάρχει στην αγορά με κόκκαλο και φιλέτο (χωρίς κόκκαλο). Λέγεται ότι με κόκκαλο είναι λίγο πιο νόστιμος. Ζητείστε να βγάλουν την πέτσα από εκεί που θα τον προμηθευτείτε. Κόβεται σε φέτες.

1κιλό μπακαλιάρος υγράλατος μας δίνει 1,5 κιλό περίπου αποτέλεσμα όταν τον ξαρμυρίσουμε.

Η δόση είναι για 4-5 μερίδες.

Βαθμολογία

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Σχετικές συνταγές