κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι

Κολοκυθοανθούς βρίσκουμε το Φθινόπωρο και την Άνοιξη γιατί σπέρνονται από τους γεωργούς 2 φορές το χρόνο (Άνοιξη & Φθινόπωρο).

Υπάρχουν 2 ειδών, οι αρσενικοί (λουλούδια) και οι θηλυκοί  (στην άκρη του κολοκυθιού). Λέγεται ότι οι αρσενικοί είναι πιο νόστιμοι

Αποτελεί ένα πολύ ξεχωριστό πιάτο γιατί όχι και γκουρμέ. Είναι ότι πιο νόστιμο έχω φάει σε κολοκυθοανθούς. Η συνταγή είναι, επιτρέψτε μου να πω, ΑΠΑΙΧΤΗ!

Η δόση είναι για 18 κομμάτια.

 

Βαθμολογία

  • (5 /5)
  • 1 rating

Σχετικές συνταγές